8 juli, op bezoek bij Samskip

Samen met Jolanda en Marieke heb ik vanmorgen de auto naar de Waalhaven gebracht naar de IJslandse rederij Samskip. Zo hebben we meteen een field trip gecombineerd met een noodzakelijke handeling. We werden hartelijk ontvangen door de heren in de haven en kregen zelf nog een kop koffie met gebak (geen standaard procedure…), nadat we ons bij Mainport hadden aangemeld. Met alle benodigde papieren in de aanslag verliep alles zeer soepel.
De auto paste net, maar hij staat dan ook wel in de container i.p.v. op een flatrack! Manus moest wel door het raam naar buiten. Nu maar hopen dat ze op IJsland ook iemand hebben die via het raam naar binnen wil…

Tot ziens in Reyjavík!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 gedachten over “8 juli, op bezoek bij Samskip”

 1. Jullie hebben een auto die makkelijk te herkennen is, misschien zien we die nog binnenkort als wij ook “gevlogen” zijn

 2. Leuk om jullie reis op deze manier te kunnen volgen naar IJsland. Ben benieuwd wat jullie weer allemaal gaan zien.
  Wel zo handig om de bagage en auto van tevoren te laten vervoeren, en je kan nog eens wat extra meenemen dan alleen je koffertje.

  Veel plezier.

  gr
  Menno

 3. Superleuk Bar, heb nu al zin in julllie verdere foto’s en verhalen!
  Zal proberen het droog te houden, maar je kent me inmiddels haha, wordt heel lastig! Zal jullie wel missen hoor X Lin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *