17 augustus, onze laatste dag is in zonnig Reykjavík

Het ontbijt in ons hotel is fantastisch. De keuze is enorm groot: warm, koud, zoet, hartig, gezond, ongezond… Genieten! De lucht is strak blauw en dus een goeie dag om naar Perlan te gaan. In deze koepel is ook een restaurant gevestigd, maar je hebt er met name super uitzicht over de stad en je kunt er ook een prima wandelingetje maken.  Dit is Reykjavík op zijn best. Overal vrolijke kleuren, veel mensen onderweg (zowel toeristen als IJslanders) en leuke winkeltje om te bezoeken. De whttp://en.vedur.is/about-imo/news/nr/2936inkel waar we voor Stijns trui wilden kijken was gisteren dicht, maar vandaag is hij geslaagd.  En zoals we Reyjavík begonnen zijn, zo eindigen we ook. Met een bezoek aan de muziekwinkel 12Tonar.   Ik heb nu al zin om onze nieuwe IJslandse CD’s thuis te luisteren.  Na een snelle hamburger, hebben we de tassen al helemaal in gepakt en nu is het tijd om te gaan slapen. De wekker staat om drie uur, want we willen om kwart voor vier wegrijden.  Onze vlucht gaat om half 7. We zijn er allemaal wel klaar voor om weer op huis aan te gaan. Wat hebben we een zin om over twee dagen onze hond Mos weer te kunnen knuffelen.  Alleen Robbert heeft nog wel een beetje de kriebels, omdat er verhoogde vulkanische activiteit is in Bárðarbunga  (http://en.vedur.is/about-imo/news/nr/2936), want daar wil hij natuurlijk bij zijn!

Nu eerst maar eens een paar uurtjes proberen te slapen…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *