15 augustus, auto inleveren bij Samskip in Reykjavík

Het ompakken was nog best even een klus, maar ook voor de terugreis hebben we maar een twee grote tassen en de handbagage. Voordat we naar Reykjavík rijden, gaan we toch nog een keer terug naar leerlooierij in Sauðárkrókur om nog wat souveniers te kopen. Na twee mooie dagen in Varmahlíð regent het vandaag weer stevig. Prima weer om terug te rijden. We moeten op tijd in de haven van Reykjavík zijn en heel veel speling hebben we niet, dus geen lange tussenstops. Wel stoppen we nog een keer bij de Bonus voor wat IJslandse lekkernijen (drop met chocolade en Einstök white ale bier bijvoorbeeld), want dat gaat makkelijker mee op de boot dan in het vliegtuig. We leveren de afgeladen auto precies op tijd in en gaan daarna naar ons hotel in Reykjavík. De weersvoorspelling voor de komende dagen is prachtig!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *