17 juli, onze kinderen hebben al vakantie

Onze auto is dinsdagavond aangekomen in de haven van Reykjavík, dus het aftellen is nu wel echt begonnen.  Maar de laatste schoolweek is ook een enerverende week. Voor Stijn betekende dat alleen nog maar een laatste klassenuitje naar Utrecht. Eindelijk had hij weer tijd voor zijn gitaren en hoewel één gitaar momenteel al op IJsland is, wordt er thuis hard gewerkt aan een door hem zelf ontworpen en daarna zelf gespoten gitaar. Julius had de afscheidsmusical van groep 8 en de kennismaking met zijn nieuwe klas van middelbare school.  En voor Isis en Felix is de vakantie vanavond pas echt begonnen. Zij zullen de komende dagen lekker tijd hebben voor hun ‘loom’-verslaving. Uren kunnen ze bezig zijn met deze elastiekjes. Maandag zullen er dan ook meerdere loomborden en zakken vol elastiekjes meegaan in het vliegtuig.

De komende dagen zijn voor mij nog wel redelijk druk. Op kantoor moet morgen alles afgerond en overgedragen worden en het huis heeft ook nog wat aandacht nodig voordat ik met een prettig gevoel het vliegtuig in stap. Maar wat is het toch heerlijk, dat bijna alles al ingepakt in de haven van Reykjavík staat!!

Nog vier nachtjes slapen….

Loom verslaving Afscheid groep 8 Julius Nog aan het werk

 

4 gedachten over “17 juli, onze kinderen hebben al vakantie”

 1. Wat ontzettend leuk dat jullie weer een reisblog gaan bijhouden van jullie reis in het oosten. Ben weer erg benieuwd naar jullie ervaringen, verheug me er nu al op. Een schitterende reis toegewenst.

  1. Dankjewel Mieke,
   We zijn druk bezig met de laatste dingen inpakken. De weersverwachtingen zijn nog niet super, maar als je naar IJsland gaat, moet je natuurlijk wel een beetje tegen de regen kunnen…
   Groetjes,
   Barbara

  1. Dankjewel Marieke!
   De stapeltjes met kleren liggen voor iedereen klaar.
   Ik ben met de laatste loodjes bezig. Middernacht ga ik denk ik net niet halen…
   Liefs,
   Barbara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *