7 juli, de Chevy naar Samskip

Onze 41 jaar oude Chevrolet Suburban begint morgen al aan zijn reis naar IJsland.

Afgelopen weekend stond al geheel in het teken van inpakken!
Onze Chevy vertrekt namelijk al morgen met rederij Samskip naar IJsland.  Met 6 gezinsleden, zul je gedegen voorbereidingen moeten treffen, om op IJsland niet voor onverwachtse verrassingen te komen te staan.  Zo zijn er bergschoenen, regenkleding, thermo-ondergoed en zwemkleding in de juiste maten te regelen. Met 4 hard groeiende kinderen is dat soms al een kleine uitdaging.

Aangezien we ook 14 nachten zullen kamperen is het een complete volksverhuizing. Maar gelukkig hebben we inmiddels al de nodige ervaring en is de klus inmiddels geklaard. Voor de vliegreis hebben we straks alleen nog maar onze handbagage bij ons.  Wel zo overzichtelijk.  De komende twee weken zal ik het blog verder inrichten, zodat de route,  de plannen en de reizigers al nader toegelicht zullen worden.

Wij hebben er zin in!

De Kloostermannen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *