4 augustus, relaxdag in Bakkagerði

Iedereen slaapt lekker lang en rond 12:00 uur moeten we helaas alweer afscheid nemen van Edwin en Mirjam. Maar we zien elkaar weer over twee weken in Reykjavík. We maken een rit de bergen in. Deze bergen zijn bijna net zo gekleurd als in Landmannalaugar, maar omdat de regen opeens hard komt aanzetten, besluiten we terug te rijden en in het plaatselijke cafeetje lekker warm te worden. En dan kan ik meteen mijn blog bijwerken. En prima slome dag! Morgen maar weer eens echt op pad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 gedachten over “4 augustus, relaxdag in Bakkagerði”

 1. Lieve baasjes en bazinnetjes,

  Hé, dat is me even een verrassing! Ik mag zomaar óók op vakantie! Oma en Opa hadden het me wel verteld, maar ik geloofde het niet erg, maar toch hebben ze me vanmorgen naar Breda gebracht, naar een echt hondenpension.
  Mijn vriend hier in Ommoord, die zwarte boxer, was wel jaloers, maar ik heb hem beloofd dat ik over een paar weekjes weer gewoon dinsdags hier weer terug ben.

  Nou, hier (in mijn pension) zijn een heleboel andere honden en ik denk dat het hier dolle pret wordt.
  Mijn slaapplaats is ook fijn, al zal ik wel even moeten wennen, maar dat zal best wel meevallen, want ik krijg al meteen een maatje bij me.
  Ik weet nog niet hoe het eten hier is, maar dat zal ook wel goed zijn, al háált het natuurlijk nooit het niveau van Oma’s potje.
  Met m’n pootje gaat het ook goed, Opa verzorgt hem en Oma verstopt de antibiotica in m’n eten; daar hoeft vanaf nu niet meer naar gekeken te worden.
  Hier buiten is een grote ruimte, waar ik heerlijk zal kunnen spelen met m’n nieuwe hondenvrienden.
  Ik verheug me echt op deze onverwachte vakantie en je hoeft je geen zorgen om mij te maken ( … eigenlijk snap ik niet waarom Oma en Opa een beetje verdrietig keken toen ze me hier achterlieten; nergens voor nodig! …)

  Opa heeft me op de landkaart laten zien waar IJsland ligt; nou, da’s wel erg ver weg zeg. Maar jullie vergeten mij toch zeker niet door dat vosje, hè? Jullie missen mij toch ook wel een beetje?
  Mijn vakantieadres is veel dichterbij, dus kom me maar snel ophalen als je terug bent, want natuurlijk verlang ik er ook echt naar om jullie weer te zien.

  Zo, meer weet ik niet aan Opa te dicteren, maar ik hoop dat jullie nog twee leuke weekjes hebben.
  Dikke, vette likken en een stevige poot van jullie MOS.

  1. Na dagen geen internet, hebben we eindelijk even bereik. Lieve Mosje, we hebben net van Liesa gehoord dat je het op je vakantie adres naar zin hebt. Ik ga straks de brief voorlezen aan de kinderen. Die zijn nu nog aan het zwemmen. Dikke knuffels van ons allemaal, ook Hugbjört en Alwin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *