27 juli, zwemmen, golfen en vissen in Höfn

Vandaag is het tijd om te gaan zwemmen!

Lekker om IJsland te beleven zonder haast. Als je vier weken met kinderen op pad bent,  moet je niet iedere dag te veel nieuwe dingen willen bekijken en beleven.  Daarom staat vandaag  in het teken van zwemmen in het sundlaug van Höfn, een beetje wormen zoeken om te vissen en Robbert is momenteel een rondje aan het golfen. Zo heb ik vanmiddag al tijd om mijn blog te maken (zodat ik dat niet ’s avonds meer hoef te doen…) en pannenkoeken te bakken voor de kinderen.  De wormen hebben we bij laag water gezocht hier direkt voor de deur in de haven. Het is inmiddels bijna 7 uur en met name Isis en Felix zijn na de pannenkoeken al redelijk rozig, dus die zullen wel vroeg in hun bed willen kruipen vanavond.  Robbert wil later nog met Julius en Stijn naar de haven om te gaan vissen.

Voor morgen staat er weer een reisdag op het programma. We gaan naar de oostfjorden op zoek naar een leuke camping. Eens kijken of we dan eindelijk die tent kunnen gaan opzetten!!

DSC05126 DSC05132 DSC05138 DSC05142 DSC05148 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA