6 augustus, dagje strandjutten langs de kunst van Langanes

Langs de kust kun je hier heel veel aangespoeld hout vinden, maar ook karkassen van alle mogelijke dieren. We vinden diverse vogelkoppen, een dolfijnenstaart, een zeehondenskelet, wat zeeboeien en uiteraard mooie schelpen. Je voelt je hier echt alleen op de wereld. Er staan wat verlaten boerderijen, maar verder zijn er echt alleen maar schapen en heel veel vogels.

Je hebt maar heel weinig nodig om zes kinderen uren zoet te houden!

Terug bij het hostel duiken de jongste vijf in de hot pot en wij hebben tijd om bij te kletsen met Mirjam. Gezellig en altijd nuttig. Deze plek is heerlijk om even bij te komen en lekker veel te lezen. De kinderen zitten al helemaal in het IJslandse ritme en dat betekent laat gaan slapen. Hmmm, niet altijd succes verzekerd. Alwin en Hugbjört slapen de volgende dag met gemak lekker lang uit, maar onze kinderen minder makkelijk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *